1-ON-1 KI-HARA STRETCHING

I highly recommend Amy and her varied techniques for multiple issues such as strength building, flexibility, posture, etc.. Amy gives personalized care  and attention that goes beyond her established therapy sessions and she is a font of knowledge with respect to health, nutrition, etc."

KI-HARA RESISTANCE STRETCHING

During the initial consultation, a postural and movement analysis is provided. Pictures are taken to compare before and after the stretch. Myofascial release/mashing is provided for the first part of the appointment. Ki-Hara Resistance Stretching and Functional Range Conditioning (FRC) is then used in the second part of the appointment to help correct muscle imbalances which improve mobility and reduce pain. Exercises and stretches are given to do on your own for continual improvement.

INITIAL CONSULTATION; 90-MIN; PRICE: $135

FOLLOW-UP TREATMENT; 75-MIN; PRICE: $120

NEW 45-MIN STRETCH; PRICE: $75

The content is not intended to be a substitute for professional medical advice, diagnosis, or treatment. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider with any questions you may have regarding a medical condition.

Frequently asked questions

Hoe bestel ik de Billenbijter?


Vul het bestelformulier in op de website. Ik neem contact met u op en door middel van een tikkie of een bankoverschrijving kunt u het boekje plus de verzendkosten betalen. Zodra de betaling binnen is, zal ik het boekje naar het door u gewenste afleveradres versturen.
Hoe betaal ik voor het boekje?


Zodra ik uw bestelformulier heb ontvangen, neem ik contact met u op en kunt u het boekje plus de verzendkosten via een tikkie of via een bankoverschrijving aan mij overmaken. Zodra deze binnen is zal ik het boekje verzenden.
Kan ik de Billenbijter bestellen in de boekhandel of bij bol.com?


Nee dat kan niet. Ik heb gekozen om de prijs van het boekje laag te houden. Wanneer ik een ISB nummer aanvraag en het boek aanmeldt bij het Centraal Boekenhuis komen er hoge kosten bij, die ik zal moeten doorberekenen in de prijs van het boekje om break-even te spelen. Ik heb er voor gekozen om dit niet te doen. U kunt vooralsnog daarom alleen rechtstreeks via mij bestellen. Mocht er een grote belangstelling zijn voor het boekje dan zal ik wellicht alsnog een ISB nummer aanvragen en bestelling via boekhandel en bol.com mogelijk maken.
Waarom staat alleen jouw naam op de voorkant van het boek en niet ook die van de illustrator?


Dat komt omdat ik de bedenker van de teksten en de illustraties ben geweest. Ik heb de illustrator gedetailleerde beschrijvingen gegeven per illustratie hoe die er uit moet komen te zien. In een proces van nauwgezette feedback en meerdere versies zijn we telkens tot de definitieve illustraties gekomen. De illustrator heeft daarom de intellectuele eigendomsrechten van de illustraties aan mij overgedragen. Omdat ik haar wel wil erkennen voor haar werk en ook wil laten blijken aan een lezer dat ik de illustraties niet zelf heb gemaakt, heb ik wel haar naam op de achterflap van het boekje gezet. Ze mag de illustraties ook gebruiken voor eigen marketing en haar portfolio.
Hoe ziet het boekje de Billenbijter eruit?


Het boekje is 18x18 en dus vierkant. Het is een boekje in zwart-wit druk, heeft een harde kaft en 250 grams pagina's en heeft daardoor vind ik een beetje een 'old school'-uitstraling.
Wat zijn de verzendkosten van de Billenbijter?


De verzendkosten zijn helaas vrij hoog. Ik heb geen afspraak zoals Bol.com heeft met Post.nl:-). Op een enveloppe met 1 boekje moeten 4 postzegels. Dit komt neer op 3,60. Heb je twee boekjes besteld, dan zijn de kosten 4,50. Heb je meer boekjes dan wordt het rond de 6,95 waarschijnlijk. Dit moet ik nog navragen.

THE STUDIO

South Beach

Miami Beach, FL 33139

amy@mastrostretch.com

305-987-1097

Hours:

Mon - Thur 9 am - 7 pm

Fri: 9 am - 5 pm 

​​Saturday & Sunday: Closed

CONTACT

  • Pinterest
  • White Google Places Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Yelp Icon

© 2018-2020 by MastroStretch. Proudly created with Wix.com